Mina tankar till kusin Emil<3


Så var de måndag igen. Inte för att de gör mej så mycke men jag längtar ju efter helgen för att Pacce e hemma då. Denna helgen blev fullspäckad som vanligt med dans, jobb o fix här hemma, valpköpare, besök av Sara o fia och kalas fre, lör sön. Hoppas jag får lite valpar sålda nu till dom som hört av sej i helgen och är intresserade. Ska till veterinären imorn med 4 st. Lite jobbigt att ha med sej alla 8.

Mina tankar går just nu till min älskade kusin Emil som åkte in på sjukhuset i natt. Håller alla tummar och tår för att de ska gå bra för dej. Och min stackars moster som skulle behöva klona sej för tillfället. Ni vet vart jag finns.

Nu ska jag gå ut till mina underbara djur. lycklig är jag som får bo här med min älskade Pacce och alla mina djur. Pacce klagar på dom ibland och att jag lägger för mycke tid och pengar på dom men tror inte han heller skulle vilja vara utan dom nu. Tror han tycker det är lite mysigt med djuren i alla fall.

Styrkekramar till mina nära och kära då många utav dom har det tufft just nu<3



OJ va länge sen!!!


Verkligen jättelänge sen jag skrev men nu är jag tillbaka igen.
Mycke har hänt. Vi har flyttat, håller på med renovering, fått 8 nya valpar och lite andra djur i stallet.
En av mina stora drömmar har nu gått i uppfyllelse. Jag har alltid drömt om att få bo så här. Ett litet lantställe mitt i skogen. Här trivs jag som fisken i vattnet med min älskade pacce och alla våra djur. En annan glad nyhet är att jag fått sommarjobb efter att ha varit sjukskriven i 1,5 år. Känns också kul men önskar man fick betalt för att ta hand om allting här hemma istället så man bara kunde vara hemma med djuren hela dagarna. Älskar dom dagarna när man inte har något planerat och jag bara får va hemma och pyssla.

En hel del höns har kommit hit oxå, tack vare världens bästa moster. Fina fina höns. Kycklingar har de blitt oxå, hela 2 st fast fler är på väg.

Valpar till salu har jag. Bordercollie/schäfer. Finns både tikar och hanar kvar med lite olika utseenden. Vid intresse mejla. Har lite svårt med telefonerna så ja kan va svår att få tag på annars.
mejla till [email protected] 

Förmodligen kommer det toypudel valpar om ca 2 månader. Min toytik är på parning nu och vi hoppas att allt går bra.

nu ska jag ut till djuren en sväng. Ta hand om er... puss o kram

lite bilder på valparna





RSS 2.0